Starter/Zzp’er

Administratie uitbesteden

De veelheid aan regels, formulieren en procedures waar u als startende ondernemer of zzp’er mee te maken krijgt kunnen weleens lastig zijn. Finba administratiekantoor kan de startende ondernemer of zzp’er hierbij op de juiste manier helpen en ondersteunen.

U dient zich als eerste in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Na uw inschrijving wordt uw onderneming automatisch aangemeld bij de Belastingdienst. Na enkele weken ontvangt u van de Belastingdienst een fiscaalnummer, waarmee wij al uw belastingzaken verder kunnen afhandelen.

De volgende stap is het openen van een zakelijke bankrekening. Dit is o.a. van belang om periodiek de bankmutaties in een boekhoudprogramma voor uw onderneming vast te leggen en te verwerken.

Graag staan wij u bij in de contacten met deze en eventuele andere externe partijen. Zodra u dan echt van start gaat, verzorgen wij uw administratie en bespreken aan de hand hiervan of uw plannen ook daadwerkelijk gerealiseerd kunnen worden.

Wij bieden u als starter, of zzp’er voor het verzorgen van uw boekhouding, een speciaal en voordelige maandabonnement aan.