Starter/Zzp’er

Startende ondernemer of zzp’er? Vereenvoudig uw administratie met Finba Administratiekantoor!

Het opzetten van een eigen bedrijf kan een opwindende onderneming zijn, maar de overvloed aan regels, formulieren en procedures kan soms ontmoedigend zijn. Maak u echter geen zorgen! Finba Administratiekantoor staat klaar om u op de juiste manier te helpen en te ondersteunen bij al uw administratieve uitdagingen.

Waarom kiezen voor Finba Administratiekantoor?

  • Deskundige begeleiding: Wij begeleiden u stap voor stap door het proces van inschrijving bij de Kamer van Koophandel en zorgen ervoor dat uw onderneming automatisch wordt aangemeld bij de Belastingdienst.

  • Fiscale zaken geregeld: Binnen enkele weken ontvangt u van de Belastingdienst een fiscaalnummer, waarmee wij al uw belastingzaken professioneel kunnen afhandelen.

  • Zakelijke bankrekening: We helpen u bij het openen van een zakelijke bankrekening, essentieel voor een overzichtelijke administratie. Onze experts leggen periodiek uw bankmutaties vast en verwerken ze in een efficiënt boekhoudprogramma.

  • Contact met externe partijen: Laat ons uw vertegenwoordiger zijn in contacten met externe partijen. U kunt zich concentreren op uw onderneming, terwijl wij de administratieve taken en correspondentie op ons nemen.

  • Facturatie-ondersteuning: We staan klaar om u te helpen bij het opstellen en versturen van professionele facturen voor uw geleverde diensten. Dit verhoogt niet alleen uw professionaliteit, maar versnelt ook het betalingsproces.

Aantrekkelijk maandabonnement vanaf € 65,= per maand excl. Btw!

Speciaal voor startende ondernemers en zzp’ers bieden wij een voordelig maandabonnement aan voor slechts € 65,= per maand excl. Btw. Hiermee krijgt u een uitgebreide boekhoudservice die u helpt om uw administratie efficiënt en nauwkeurig te beheren. Als uw bedrijf groeit en uw administratieve behoeften veranderen, passen we het maandtarief in overleg met u aan.

Maak vandaag nog een vliegende start met Finba Administratiekantoor!

Wij begrijpen dat u als startende ondernemer of zzp’er zich wilt richten op het realiseren van uw plannen en doelen. Laat Finba Administratiekantoor uw administratieve partner zijn, zodat u zich kunt concentreren op het succesvol runnen van uw bedrijf. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe we uw administratieve lasten kunnen verlichten.