Administratie

Administratie Rotterdam

Uw administratie en boekhouding is het fundament van uw onderneming. Wanneer u als ondernemer besluit om al uw tijd en energie te besteden aan de opbouw en uitbreiding van uw onderneming, dan is het uitbesteden van uw complete administratie de oplossing voor u.

Maandelijks of per kwartaal kunt u uw administratie bij ons op kantoor aanleveren. Wij bieden u ook de vrijblijvende service aan om de administratie bij u op locatie bij te werken of op te halen. Op basis hiervan verzorgen wij accuraat, snel en efficiƫnt uw complete boekhouding. Met een tijdig bijgewerkt en kloppende administratie haalt u meer uit uw bedrijf, en komt u niet voor verrassingen te staan.

Per kwartaal kunt u van ons een rapportage ontvangen met o.a. een balans, en resultatenrekening. Wij maken voor u een overzicht van de openstaande posten debiteuren en crediteuren.

Met deze informatie kunt u op verantwoorde wijze de juiste beslissingen nemen. Daarnaast worden deze gegevens gebruikt om periodiek de aangifte omzetbelasting, en jaarlijks ook de aangifte inkomsten- of vennootschapsbelasting voor u te verzorgen en in te dienen.